Begeleiding

Alle trainers en begeleiders zijn vrijwilligers in de zuivere zin van het woord. Stuk voor stuk mensen met het warme hart op de juiste plaats die wekelijks een deeltje van hun tijd ruilen voor een dankbare glimlach en een warme knuffel van onze sporters en hun entourage. Onze club is de laatste jaren sterk gegroeid in ledenaantal, wat er ook voor zorgt dat we vaak op zoek zijn naar extra helpende handen om alles op een veilige manier in goede banen te leiden. Gediplomeerde trainers zijn uiteraard welkom, maar enthousiasme, geduld, positivisme en het juiste buikgevoel staan voorop. Als het je aanspreekt, maar de drempel nog iets te hoog is om zomaar mee ‘in het bad te springen’, dan mag je ook gerust eerst een paar trainingen de kat uit de boom komen kijken.

Andere talenten

Is begeleiden niet wat je zoekt maar heb je andere talenten (sponsors-speuren, PR, filmpjes of foto’s maken, grafische ontwerp, juridisch advies, ICT- of talenknobbel, …) waarmee je ons kan ondersteunen, dan horen wij het graag!

Dit is FriS!

Sport- en activiteitenclub met een warm hart!

Stage

FriS is een vereniging die draait op vrijwilligers. Ook stagiaires dragen vaak bij tot het vlot draaien van de ene of andere werking. Een extra paar ogen of helpende handen zien we heel graag komen.

Ben je op zoek naar een stageplaats waar je op een fijne en warme manier kennis kan maken met de doelgroep? Dan zit je goed bij FriS! Door ons groot aanbod aan werkingen vinden we vast en zeker een geschikt moment voor je stage.

Heb je nog vragen of ben je meteen al overtuigd? Aarzel dan niet om contact op te nemen via frisseclub@gmail.com.

Wij kijken er alvast naar uit!